Selecteer een pagina

Hoi ,

Bedankt dat je mee hebt gedaan (of nog steeds doet) met de Winter Smoothie Challenge! Ik heb enorm veel leuke reacties en mooie foto’s voorbij zien komen. Omdat ik veel tijd en aandacht heb besteed aan deze challenge is het heel fijn om zoveel positieve feedback te krijgen.

Janet; Weer zo’n super smoothie en nu zo lekker fris! Als ik nou niet opknap weet ik het niet meer. Bedankt Eva voor deze heerlijke recepten!

Linda; Vandaag de laatste smoothie op! Was heerlijk en kidsproof. Bedankt voor het delen Eva. Ga je vaker zulke dingen doen? Ik vond het heel motiverend en zo probeer je eens andere dingen.

Dorien; Wat heb ik genoten van de heerlijke recepten. Bedankt Eva en al de andere voor de inspiratie. Een goede opstart van een gezonder leven. Had ik echt even nodig! En als afsluiter van de challenge voor mij de absolute favoriet Relax & Smile Smoothie, heerlijk!

Carmelita; De laatste Winter Smoothie Challenge dag. Zeer toepasselijk met dit weer. Ook deze smoothie smaakt heerlijk. Eva ik wil je bedanken voor alle info en verrijking van de smoothies die ik al elke dag maak. Nu kan ik meer variaties aanbrengen in mijn Smoothies. Het was leuk om mee te doen met de Challenge. Bedankt!

Mooie Winter Smoothie foto’s

Ook zijn er hele mooie foto’s gedeeld van alle wintersmoothies!

Foto's wintersmoothie Annika

ga jij door met Groene Smoothies maken?

Hopelijk heb je kunnen ervaren wat het dagelijks drinken van een groene smoothie voor jouw energie en gezondheid kan betekenen. Je krijg op een eenvoudige manier meer groente en fruit binnen en varieert ook met voedingsstoffen. Daarbij krijg je ook een heleboel micronutrienten binnen die van groot belang zijn voor een goede weerstand. Ga je door met het maken van Groene Smoothies? Laat het mij weten in een reactie onderaan deze pagina.