Selecteer een pagina

 

Hoi ,

In dit nieuwe innerlijk reisprogramma neem ik je mee op mijn eigen reis van mijn hoofd naar mijn hart. Hiervoor gebruik ik telkens een andere methode. In de eerste aflevering heb ik een Regressie-Reïncarnatie beleving met therapeut Albert Toby. Lees hier meer over zijn praktijk TOBY or not TOBY.

TOBY or not TOBY is een praktijk voor personal coaching, reïncarnatie- en regressietherapie. Met reïncarnatie- en regressietherapie gaan we op zoek naar oude psychische trauma’s en onverwerkte ervaringen en worden deze door middel van herbeleving geheeld. Het actueel ervaren probleem wordt daarbij beschouwd als ingang naar een dieper liggende oorzaak.

Regressie-/reïncarnatietherapie is een moderne en ambachtelijke vorm van psychotherapie waarvan de therapeutisch werking door tal van onafhankelijke onderzoeken is bevestigd.

Je kunt hier deel 1 bekijken. Deel 2 zal hier ook verschijnen en is exclusief beschikbaar voor The Heart Connector.

 

Tevens zal ik nog een Talk Show met Albert Tobey opnemen waarin jij al jouw vragen kunt stellen over deze vorm van innerlijk reizen.

Voor informatie, vragen of een afspraak is Albert Toby telefonisch bereikbaar op 0299 – 396508 en mobiel 06 15909100. Je kunt ook een email sturen info@tobyornottoby.com.

Albert Toby
Tigrisstraat 48
1448 CT Purmerend

Veel liefs,

Eva