Selecteer een pagina

Hoi ,

Vandaag doen we de BH uit als eerbetoon aan mijn oma (op de foto rechts met mijn moeder), de moeder van een van mijn beste vriendinnen die aan borstkanker zijn overleden en vooral ook voor alle dappere vrouwen die kampen met deze verschrikkelijke ziekte of een (gedeeltelijke) borstamputatie zijn ondergaan.

Oma en mamaOm bewustwording te vragen voor borstgezondheid en andere vrouwen te inspireren om natuurlijk en preventief zelf goed voor hun borsten te zorgen, want groen is het nieuwe roze!

Nee, wij zijn niet tegen de BH en we gaan het ook niet op de brandstapel gooien, maar we zijn wel vรณรณr borstgezondheid en natuurlijk welzijn van alle vrouwen en meisjes.

Aan wie draag je dit eerbetoon, {%name%}? Laat het ons weten via onze mooie community van vrouwen in de week zonder BH besloten Facebook groep door hier te klikken. Deel je ervaring, je onzekerheden en vooral je dappere momenten, stel je vragen en vraag vooral om hulp als je het niet weet.

Welke kleding heb je in de kast ?

Ik ging stilstaan bij welke kleding ik kocht voor mezelf. Het besef dat veel kleding een BH “nodig” heeft daalt nu ineens. Kan dat ik dat mooie jurkje nog aan doen of dat leuke bloesje, hoe zien mijn borsten eruit zonder BH en waarom maak het uit?

Hierbij een aantal tips van De Groene Zuster over mogelijke (onder) kleding;

Veel plezier met het experimenteren van je Week zonder BH!

Veel liefs,
Eva & Francine
Miss Natural en De Groene Zuster