Ingrediënten 1 rol bladerdeeg 1 bloemkool 1 potje zure room 300 gram gerookte zalm 3 eieren 1 bosui bieslook versgemalen peper Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 210°. Bereid het bladerdeeg voor zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de bloemkool in roosjes....
Ingrediënten 2 personen 100 gram quinoa meel 2 eieren 250 ml plantaardige melk (amandelmelk, sojamelk, geitenmelk) Spinazie Tomaat Rucola Gerookte zalm en kappertjes Bereiding Doe het meel in een grote kom en voeg een voor een de eieren toe. Voeg vervolgens de melk...
Ingrediënten 4 personen 2 flinke zalmmoten zonder vel/huid versgemalen peper en zout 1 courgette sap van 1 citroen fijngehakte dille Bereiding, 15 minuten Snijd de zalmmoten in kleine stukjes. Was de courgette en snijd in plakjes. Rijg aan satéstokjes en bestrooi...
Ingrediënten 4 personen 4 zalmmoten met of zonder huid 1 eetlepel viskruiden 3 eetlepels olijfolie Bereiding, 20 minuten Meng de viskruiden met de olijfolie tot een papje. Besmeer de zalmmoten aan beide kanten met het mengsel en laat een half uur staan. Grillen op...