Selecteer een pagina
Turkse Kebab

Turkse Kebab

Ingrediënten 4 personen 600 gram lamsgehakt 1 ei ½ zakje verse munt 1 theelepel kaneelpoeder 1 eetlepel olijfolie 1 ui Bereiding, 30 minuten Snipper de ui fijn en hak de munt in kleine stukjes.  Kneed vervolgens in een ruime kom het gehakt met het ei, ui, munt,...
Courgette Pasta Salade

Courgette Pasta Salade

Ingrediënten 2 personen 300 gram pasta groene pesto 1 courgette handje pijnboompitten 100 gram geraspte kaas 1 teentje knoflook 1 ui Bereiding, 15 minuten Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.  Halveer de courgette en snijd in dunne halve plakjes....

Gevulde Paprika met Couscous

Ingrediënten 2 rode paprika’s 2 gele paprika’s 250 gr couscous 2 uien 10 zwarte olijven 8 zongedroogde tomaten 100 gram feta, in blokjes gesneden 2 eetlepels pijnboompitjes 3 eetlepels olijfolie 1 groentebouillonblokje 1 eetlepel citroensap Bereiding Halveer de...

Burrito met Kip en Groenten

Ingrediënten 2 burrito’s 1 halve gekookte kipfilet 1 rode ui 1 avocado 1 vleestomaat sla naar keuze 200 gram crème fraîche 1½ theelepel knoflookpoeder ¼ theelepel cayennepeper 1½ theelepel peterselie 1 theelepel dille ½ theelepel citroenrasp 1½ theelepel lavas...

Rode Bieten Gazpacho

Ingrediënten 3 rode bieten middelgroot 1 middelgrote ui 1 teen knoflook 4 plakjes fijngesneden gember of 1,5 tl gemberpoeder 1 koffielepel yoghurt Bereidingswijze Kook de bieten gaar en schil ze. Bewaar het blad voor de garnering. Pel de ui en knoflookteen en snijd de...