Selecteer een pagina
Chinese Tomaat Roerei

Chinese Tomaat Roerei

Ingrediënten 2 personen 4 eieren 100 gram roze garnalen 1 theelepel gemberpoeder 3 theelepels water 150 gram tomaten 1 eetlepel ketchup 1 theelepel arrowroot 2 stelen lente-uitjes versgemalen peper en zout kokosolie Bereidingswijze Roer de arrowroot met drie eetlepels...

Quinoa Pannenkoek

Ingrediënten 2 personen 100 gram quinoa meel 2 eieren 250 ml plantaardige melk (amandelmelk, sojamelk, geitenmelk) Spinazie Tomaat Rucola Gerookte zalm en kappertjes Bereiding Doe het meel in een grote kom en voeg een voor een de eieren toe. Voeg vervolgens de melk...

Bruschetta met Tomaat

Ingrediënten 2 personen 1 klein meergranen stokbrood 350 gram tomaten 5 takjes basilicum 1 dl olijfolie 1 theelepel kappertjes 40 g ontpitte olijven zeezout Bereiding Snijd de olijven in stukjes. Dompel de tomaten kort in kokend water. Pel ze, verwijder de zaadjes en...
Tomaten Ketchup

Tomaten Ketchup

Ingrediënten 4 personen 6 grote tomaten 1 rode paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 2 blaadjes laurier 100 gram oersuiker 250 ml rode wijnazijn 1 eetlepel mosterd 80 gram tomatenpuree tabasco en zeezout 1 eetlepel kerriepoeder Bereiding, 15 minuten Snijd de tomaten, de...
Dipsausjes

Dipsausjes

Mayonaise Ingrediënten  1 ei 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn versgemalen peper en zout 200 ml olie Bereiding Doe ei en mosters in een mengkom. Voeg twee eetlepels witte wijnazijn toe. Kruid met peper en zout. Voeg olie toe. Zet de staafmixer op het ei en...