Selecteer een pagina

Herfstsalade met Peer

Ingrediënten 2 personen 2 flinke aardappelen 1 conference peer 1 eetlepel olijfolie 125 gram gerookte spekblokjes 1/2 ui (in halve ringen) 250 gram champignons (250 g) 2 el balsamicoazijn 1 zak krulsla melange (100 g) Bereiding Kook de aardappelen. Halveer de peer en...
Griekse Salade

Griekse Salade

Ingrediënten 2 personen ½ komkommer 2 tomaten, 10 olijven 1 rode ui 150 gram sla melange 150 gram feta 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel rode wijnazijn halve eetlepel gedroogde oregano Bereiding, 20 minuten Was de sla en laat goed uit lekken. Laat de feta uitlekken en...

Parelgort Salade met Pompoen

Ingrediënten 2 personen 150 gram parelgort 300 gram pompoenblokjes 50 gram granaatappelpitjes 100 gram rucola 100 gram feta 2 eetlepels pompoenpitten 2 eetlepels verse peterselie 4 eetlepels groentebouillon 1 theelepel.nootmuskaat Peper en zeezout naar smaak Olijfolie...

Salade Gerookte Zalm

Ingrediënten per persoon 200 gram gemengde sla 100 gram gerookte zalm ½ rode paprika ½ gele paprika ½ citroen 1 eetlepel honing 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel walnoten peper en zeezout Bereiding Spoel de sla en laat uitlekken. Haal de zaadlijst uit de...

Linzensalade met Abrikozen

Ingrediënten 2 personen 130 gram groene linzen 1 sjalotje 1 appel 40 gram gedroogde abrikozen 3 eetlepels olijfolie 250 ml water ½ eetlepel gehakte of gedroogde citroen tijm 1 theelepel curry  versgemalen peper – zeezout Bereiding Was de linzen en kook ze in...