Selecteer een pagina
Pasta met Broccoli Pesto

Pasta met Broccoli Pesto

Ingrediënten 2 personen 150 gram pasta bv. macaroni 1 handvol rucola extra Edelgistvlokken 1 eetlepel pijnboompitten voor de pesto: 1 kleine broccoli 1 snuifje zout 50 gram Edelgistvlokken 2 eetlepels pijnboompitten peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel pastakookvocht...
Waterkers Pesto

Waterkers Pesto

Ingrediënten  100 gram geraspte Parmezaan 120 gram pijnboompitten 1 flinke bos waterkers 1 eetlepel olijfolie 2 tenen knoflook 150 gram ricotta versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Doe de Parmezaan, de pijnboompitten, de waterkersblaadjes, knoflook en de...
Spaanse Tapenade

Spaanse Tapenade

Ingrediënten  2 volle eetlepels pijnboompitten 100 gram zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook 30 gram verse basilicum 100 gram mascarpone Bereiding, 20 minuten Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin bakken en af laten koelen.  Doe de zongedroogde...
Courgette Pasta Salade

Courgette Pasta Salade

Ingrediënten 2 personen 300 gram pasta groene pesto 1 courgette handje pijnboompitten 100 gram geraspte kaas 1 teentje knoflook 1 ui Bereiding, 15 minuten Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.  Halveer de courgette en snijd in dunne halve plakjes....