Selecteer een pagina
Komkommer Yoghurt Dip

Komkommer Yoghurt Dip

Ingrediënten  500 ml Griekse yoghurt 1 komkommer 3 teentjes knoflook 1 eetlepel dille 1 eetlepel bieslook ½ citroen, olijfolie versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Spoel de komkommer. Snijd de uiteinden er af en rasp de komkommer (groffe reepjes) boven een...
Rode Bieten Puree

Rode Bieten Puree

Ingrediënten  1 rode biet (gekookt) ½ theelepel chilipoeder 50 gram feta 1 handvol gehakte koriander 1 limoen geperst 6 eetlepels olijfolie versgemalen peper en zout 4 walnoten Bereiding, 10 minuten Doe alles (behalve de walnoten) in een blender en mix fijn.  Serveer...
Waterkers Pesto

Waterkers Pesto

Ingrediënten  100 gram geraspte Parmezaan 120 gram pijnboompitten 1 flinke bos waterkers 1 eetlepel olijfolie 2 tenen knoflook 150 gram ricotta versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Doe de Parmezaan, de pijnboompitten, de waterkersblaadjes, knoflook en de...
Wortel Spread

Wortel Spread

Ingrediënten 4 personen 400 gram wortelen 1 ui, olijfolie 1 theelepel komijnpoeder takjes dille, peterselie versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Kook of stoom de wortelen. Hak de peterselie fijn.  Hak de ui fijn en fruit in olijfolie.  Voeg er de wortelen...
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...