Selecteer een pagina
Rode Bieten Puree

Rode Bieten Puree

Ingrediënten  1 rode biet (gekookt) ½ theelepel chilipoeder 50 gram feta 1 handvol gehakte koriander 1 limoen geperst 6 eetlepels olijfolie versgemalen peper en zout 4 walnoten Bereiding, 10 minuten Doe alles (behalve de walnoten) in een blender en mix fijn.  Serveer...
Indonesische Maïskoekjes

Indonesische Maïskoekjes

Ingrediënten  2 teentjes knoflook, geperst 2 kemirinoten, gepoft 300 gram maiskorrels 1 theelepel koriander 2 theelepels kurkuma 1 theelepel komijn ½ theelepel trassie, verkruimeld 50 gram santen (geraspt) 2 eieren, 50 gram ketanmeel versgemalen peper en zout 50 ml...
Indonesische Satésaus

Indonesische Satésaus

Ingrediënten  1 pot pindakaas (suikervrij) 1 ui, olie, zout verse peterselie, verse koriander 2 tenen knoflook 2 theelepels gemberpoeder 2 theelepels kurkuma poeder 1 theelepel koriander poeder 2 theelepels chilipoeder 3 eetlepels honing Bereiding, 15 minuten Snipper...
Dipsausjes

Dipsausjes

Mayonaise Ingrediënten  1 ei 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn versgemalen peper en zout 200 ml olie Bereiding Doe ei en mosters in een mengkom. Voeg twee eetlepels witte wijnazijn toe. Kruid met peper en zout. Voeg olie toe. Zet de staafmixer op het ei en...
Indonesische Kipsaté

Indonesische Kipsaté

  Ingrediënten 4 personen 1 kilo kipfilet of geitenvlees 1 grote teen knoflook 1 eetlepel koriander ½ eetlepel komijn 1 theelepel kurkuma ½ theelepl laos, stukje trassie 2 theelepels oersuiker 125 ml kokosmelk 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 1 eetlepel...