Selecteer een pagina
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...
Dipsausjes

Dipsausjes

Mayonaise Ingrediënten  1 ei 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn versgemalen peper en zout 200 ml olie Bereiding Doe ei en mosters in een mengkom. Voeg twee eetlepels witte wijnazijn toe. Kruid met peper en zout. Voeg olie toe. Zet de staafmixer op het ei en...
Garnalen Salade

Garnalen Salade

Ingrediënten  200 gram grote garnalen 1 rode paprika 1 rode ui 1 citroen 10 cherrytomaatjes 1 teentje knoflook versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Haal de kern uit de paprika en snijd deze in kleine stukjes/blokjes.  Maak de ui schoon en halveer deze en...
Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

Ingrediënten  12 champignons 300 gram zachte geitenkaas 1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels tuinkruiden parmezaan (versgeraspt) 2 eetlepels kokosolie paar takjes bieslook versgemalen peper zout Bereiding, 15 minuten Verwarm de oven voor op 180°C.  Borstel...
Indonesische Kipsaté

Indonesische Kipsaté

  Ingrediënten 4 personen 1 kilo kipfilet of geitenvlees 1 grote teen knoflook 1 eetlepel koriander ½ eetlepel komijn 1 theelepel kurkuma ½ theelepl laos, stukje trassie 2 theelepels oersuiker 125 ml kokosmelk 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 1 eetlepel...