Selecteer een pagina
Spaanse Tapenade

Spaanse Tapenade

Ingrediënten  2 volle eetlepels pijnboompitten 100 gram zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook 30 gram verse basilicum 100 gram mascarpone Bereiding, 20 minuten Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin bakken en af laten koelen.  Doe de zongedroogde...
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...
Garnalen Salade

Garnalen Salade

Ingrediënten  200 gram grote garnalen 1 rode paprika 1 rode ui 1 citroen 10 cherrytomaatjes 1 teentje knoflook versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Haal de kern uit de paprika en snijd deze in kleine stukjes/blokjes.  Maak de ui schoon en halveer deze en...
Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

Ingrediënten  12 champignons 300 gram zachte geitenkaas 1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels tuinkruiden parmezaan (versgeraspt) 2 eetlepels kokosolie paar takjes bieslook versgemalen peper zout Bereiding, 15 minuten Verwarm de oven voor op 180°C.  Borstel...
Indonesische Kipsaté

Indonesische Kipsaté

  Ingrediënten 4 personen 1 kilo kipfilet of geitenvlees 1 grote teen knoflook 1 eetlepel koriander ½ eetlepel komijn 1 theelepel kurkuma ½ theelepl laos, stukje trassie 2 theelepels oersuiker 125 ml kokosmelk 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 1 eetlepel...