Selecteer een pagina
Banaan Wortel Brood

Banaan Wortel Brood

Ingrediënten 2 bananen 250 gram havermout 30 gram walnoten 1 geraspte winter wortel 2 eetlepels kaneel 3 eieren 1 flinke snuf zout 2 eetlepels honing 180 ml plantaardige melk Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 175 °C. Prak de bananen en rasp de wortel Doe alle...

Kruiden Ontbijtkoek

Ingrediënten meerdere personen 200 gram havermout(meel) 200 gram speltmeel 325 ml Amandelmelk – ongezoet 2 eieren 1 eetlepel kaneel 2 eetlepels koekkruiden 6 eetlepels honing 3 eetlepels kokosbloesemsuiker 2 theelepel bakpoeder Snuf zout Bereiding  1. Verwarm de oven...
Indonesische Satésaus

Indonesische Satésaus

Ingrediënten  1 pot pindakaas (suikervrij) 1 ui, olie, zout verse peterselie, verse koriander 2 tenen knoflook 2 theelepels gemberpoeder 2 theelepels kurkuma poeder 1 theelepel koriander poeder 2 theelepels chilipoeder 3 eetlepels honing Bereiding, 15 minuten Snipper...
Knoflook Saus

Knoflook Saus

Ingrediënten  ½ eetlepel citroensap 1 theelepel honing 3 knoflooktenen 125 ml crème fraiche 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel bieslook 1 eetlepel peterselie versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Meng de citroensap met de honing.  Pers de knoflook uit en voeg...
Bosbessen IJs

Bosbessen IJs

Ingrediënten  350 gram bosbessen 1 grote rijpe banaan 1 eetlepel citroensap 100 ml amandelmelk 1 à 2 theelepels honing Bereiding, 45 minuten Pel de banaan en snijd deze in plakjes.  Leg de plakjes banaan en de bosbessen in een kom. Zet deze kom minstens 4 uur,...