Selecteer een pagina

Pittige Bonensalade

Ingrediënten 1 pond verse sperziebonen 1 rode peper 4 stengels bosui 1 bosje peterselie 1-2 gekookte ei(eren) 1 teen knoflook Bereiding Als je verse sperziebonen gebruikt, haal de puntjes er af en en snijd in 3 stukjes. Kook de sperziebonen beetgaar. Maak naar wens 1...
Avocado Ei Sla Boterham

Avocado Ei Sla Boterham

Ingrediënten 2 boterhammen ½ avocado 1 ei 1 eetlepel doperwten veldsla versgemalen peper en zout Bereiding Ontpit de avocado en snijd het vruchtvlees in plakjes. Was de veldsla en laat goed uitlekken. Bak of pocheer het ei. Rooster de boterhammen en beleg met veldsla,...
Turkse Kebab

Turkse Kebab

Ingrediënten 4 personen 600 gram lamsgehakt 1 ei ½ zakje verse munt 1 theelepel kaneelpoeder 1 eetlepel olijfolie 1 ui Bereiding, 30 minuten Snipper de ui fijn en hak de munt in kleine stukjes.  Kneed vervolgens in een ruime kom het gehakt met het ei, ui, munt,...

Spaghetti Zalm en Doperwten

Ingrediënten 250 gram zalm 400 gram volkoren spaghetti 250 gram doperwten 1 teentje knoflook 300 ml plantaardige room 4 eieren 3 eetlepels parmezaan of edelgist 1 eetlepel roomboter versgemalen peper en zout Bereiding Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op...

Omelette met Courgette

Ingrediënten 5 eieren 1 courgette 2 tenen knoflook 2 eetlepels gehakte basilicum 1 eetlepel peterselie 1 theelepel tijm 50 ml amandelmelk olijfolie, kokosolie of roomboter versgemalen peper en zout Bereiding Klop de eieren los met de room of melk en de kruiden. Kruid...