Selecteer een pagina
Roerei Chanterelle

Roerei Chanterelle

Ingrediënten per persoon 1 eetlepel verse peterselie 1 hand chanterelle geraspte geitenkaas 2 biologische eieren 1 eetlepel rijstmelk versgemalen peper en zout 2 sneden zuurdesem/speltbrood Bereidingswijze Knip de bieslook en rasp de geitenkaas. Klop de eieren los in...
Chinese Tomaat Roerei

Chinese Tomaat Roerei

Ingrediënten 2 personen 4 eieren 100 gram roze garnalen 1 theelepel gemberpoeder 3 theelepels water 150 gram tomaten 1 eetlepel ketchup 1 theelepel arrowroot 2 stelen lente-uitjes versgemalen peper en zout kokosolie Bereidingswijze Roer de arrowroot met drie eetlepels...
Ei Avocado Muffins

Ei Avocado Muffins

Ingrediënten 6 muffins 1 avocado 6 eieren bekertje crème fraîche 125 ml verse bieslook Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.  Snijd de bieslook fijn.  Kluts de...
Spinazie Omelet

Spinazie Omelet

Ingrediënten per persoon 2 eieren 50 gram verse spinazie 10 kastanje champignons kokosolie zout en vers gemalen peper Bereiding Snijd de champignons in plakjes en bak deze in een pan met kokosolie. Was de spinazie en voeg deze toe in de pan. Roer het geheel goed door....
Portobello met Gebakken Ei

Portobello met Gebakken Ei

Ingrediënten per 2 personen 2 portobello’s 2 eieren verse bieslook olijfolie of kokosolie versgemalen peper en zout Bereiding Verwarm de oven op 150° C. Haal de steeltjes uit de portobello’s en borstel de portobello’s schoon. Besprenkel ze met wat olie en leg ze op...