Selecteer een pagina
Komkommer Yoghurt Dip

Komkommer Yoghurt Dip

Ingrediënten  500 ml Griekse yoghurt 1 komkommer 3 teentjes knoflook 1 eetlepel dille 1 eetlepel bieslook ½ citroen, olijfolie versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Spoel de komkommer. Snijd de uiteinden er af en rasp de komkommer (groffe reepjes) boven een...
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...
Zalm Courgette Shaslick

Zalm Courgette Shaslick

Ingrediënten 4 personen 2 flinke zalmmoten zonder vel/huid versgemalen peper en zout 1 courgette sap van 1 citroen fijngehakte dille Bereiding, 15 minuten Snijd de zalmmoten in kleine stukjes.  Was de courgette en snijd in plakjes.  Rijg aan satéstokjes en bestrooi...