Selecteer een pagina
Bosbessen IJs

Bosbessen IJs

Ingrediënten  350 gram bosbessen 1 grote rijpe banaan 1 eetlepel citroensap 100 ml amandelmelk 1 à 2 theelepels honing Bereiding, 45 minuten Pel de banaan en snijd deze in plakjes.  Leg de plakjes banaan en de bosbessen in een kom. Zet deze kom minstens 4 uur,...
Venkel Radijs Salade

Venkel Radijs Salade

Ingrediënten 2 personen 1 grote venkelknol 2 sinaasappelen 1 bos radijs muntblaadjes 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels sinaasappelsap 1 eetlepel honing 1 theelepel kaneelpoeder Bereiding, 15 minuten Maak de dressing door de olijfolie te mengen...
Knoflook Saus

Knoflook Saus

Ingrediënten  ½ eetlepel citroensap 1 theelepel honing 3 knoflooktenen 125 ml crème fraiche 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel bieslook 1 eetlepel peterselie versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Meng de citroensap met de honing.  Pers de knoflook uit en voeg...
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...
Garnalen Salade

Garnalen Salade

Ingrediënten  200 gram grote garnalen 1 rode paprika 1 rode ui 1 citroen 10 cherrytomaatjes 1 teentje knoflook versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Haal de kern uit de paprika en snijd deze in kleine stukjes/blokjes.  Maak de ui schoon en halveer deze en...