Selecteer een pagina

Kokos Reep

Ingrediënten 250 ml kokosolie 350 gram kokosrasp 150 ml honing 50 gram pure chocolade Bereiding Bekleed een bakvorm met bakpapier. Smelt de kokosolie in een pan op het vuur. Doe de kokosrasp, de kokosolie, de honing en eventueel een snufje zout in een keukenmachine en...

Vijgen Rotsjes met Muesli

Ingrediënten 100 gram chocolade extra puur, grof gehakt 50 gram ongezouten cashewnoten, grof gehakt 50 gram gedroogde vijgen, in stukjes 75 gram krokante muesli rozijn Bereiding Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water; laat de kom het water...

Chocolade Mousse met Blauwe bessen

Ingrediënten voor meerdere personen 200 gram pure- of melkchocolade 100 gram boter 5 dl volle, ijskoude room 50 gram kokosbloemsuiker of oerzoet 4 gram agar agar 100 gram Blauwe Bessen Bereiding Hak de chocolade in kleine stukjes. Doe deze in een kleine pan, samen met...

Chocolade Courgette Muffins

Ingrediënten 150 gram gemalen, rauwe courgette 120 gram amandelboter 1 grote, rijpe banaan 1 ei 3 eetlepels ahornsiroop of honing 1 theelepel appelazijn 25 gram ongezoet, rauw cacaopoeder 2 eetlepels kokosbloemsuiker 1/2 theelepel bicarbonaat of wijnsteenbakpoeder 1/2...

Chocolade Pinda Snoepjes

Ingrediënten 60 ml amandelmelk 75 gram pindakaas (pure) 1 eetlepel agavesiroop 0,5 theelepel vanille extract 50 gram amandelpoeder 100 gram pure chocolade Bereiding Doe de amandelmelk, pindakaas, agavesiroop en vanille-extract in een pan en verwarm op een matig vuur....