Selecteer een pagina
Komkommer Yoghurt Dip

Komkommer Yoghurt Dip

Ingrediënten  500 ml Griekse yoghurt 1 komkommer 3 teentjes knoflook 1 eetlepel dille 1 eetlepel bieslook ½ citroen, olijfolie versgemalen peper en zout Bereiding, 20 minuten Spoel de komkommer. Snijd de uiteinden er af en rasp de komkommer (groffe reepjes) boven een...
Knoflook Saus

Knoflook Saus

Ingrediënten  ½ eetlepel citroensap 1 theelepel honing 3 knoflooktenen 125 ml crème fraiche 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel bieslook 1 eetlepel peterselie versgemalen peper en zout Bereiding, 15 minuten Meng de citroensap met de honing.  Pers de knoflook uit en voeg...
Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

Ingrediënten  12 champignons 300 gram zachte geitenkaas 1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels tuinkruiden parmezaan (versgeraspt) 2 eetlepels kokosolie paar takjes bieslook versgemalen peper zout Bereiding, 15 minuten Verwarm de oven voor op 180°C.  Borstel...