Selecteer een pagina

Bruschetta met Tomaat

Ingrediënten 2 personen 1 klein meergranen stokbrood 350 gram tomaten 5 takjes basilicum 1 dl olijfolie 1 theelepel kappertjes 40 g ontpitte olijven zeezout Bereiding Snijd de olijven in stukjes. Dompel de tomaten kort in kokend water. Pel ze, verwijder de zaadjes en...
Spaanse Tapenade

Spaanse Tapenade

Ingrediënten  2 volle eetlepels pijnboompitten 100 gram zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook 30 gram verse basilicum 100 gram mascarpone Bereiding, 20 minuten Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin bakken en af laten koelen.  Doe de zongedroogde...
Marinade Kruiden

Marinade Kruiden

Ingrediënten  2 knoflookteentjes ½ theelepel zeezout 1 kopje olijfolie het sap van 2 citroenen versgemalen zwarte peper 1 eetlepel verse oregano 1 eetlepel verse basilicum 1 eetlepel verse dille 1 eetlepel verse peterselie Bereiding, 15 minuten Snijd de knoflook en de...
Italiaanse Rijstpasta Salade

Italiaanse Rijstpasta Salade

Ingrediënten 6-8 personen 500 gram orzo 400 gram cherry tomaatjes 300 gram maiskorrels verse blaadjes basilicum versgemalen peper en zout olijfolie Bereiding, 30 minuten Kook de orzo pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking en giet af.  Halveer de...

Pizza Margeritha

Ingrediënten 1 bio pizzabodem 2 tomaten 10 zwarte (ontpitte) olijven 5 champignons 1 geperst teentje knoflook ½ rode paprika ½ klein pepertje 100 gram tomatenpuree takje basilicum Bereiding Verwarm de oven 10 minuten voor op 180 °C. Snijd champignons en olijven in...