Ingrediënten meerdere personen of dagen 3 rijpe bananen 5 grote dadels 3 eieren 150 gram speltmeel 1½ theelepel wijnsteenbakpoeder 1 eetlepel ongebrande walnoten snufje Keltisch zeezout kokosolie of roomboter Bereiding Verwarm de over voor op 175 ˚C. Vet een cakevorm...
Ingrediënten per persoon 6 eetlepels Teff (bv. Zonnatura) 1 banaan 1 theelepel kaneel 1 eetlepel kokosrasp amandelmelk Bereiding Teff is een heerlijk glutenvrij meergranenontbijt. Gemaakt van de grassoort teff en een bron aan vezels. Teff is net als de andere granen...
Ingrediënten 100 ml kokosmelk 4 eetlepels water 5 eetlepels havermout 4 eetlepels chia zaadjes ½ theelepel vanillepoeder ½ banaan Bereiding Maak kleine stukjes van de banaan. Doe de kokosmelk, water, havermout en chia zaadjes in een glazen pot en schud goed. Voeg hier...
Ingrediënten 4 personen 1 watermeloen 1 banaan blauwe bessen mintblaadjes Bereiding, 15 minuten Spoel de buitenkant van de watermeloen. Snijd de watermeloen doormidden en snijd in plakken. Snijd de banaan in plakjes. Decoreer de plakken watermeloen met banaan en...
Ingrediënten 350 gram bosbessen 1 grote rijpe banaan 1 eetlepel citroensap 100 ml amandelmelk 1 à 2 theelepels honing Bereiding, 45 minuten Pel de banaan en snijd deze in plakjes. Leg de plakjes banaan en de bosbessen in een kom. Zet deze kom minstens 4 uur,...