Selecteer een pagina

Spaghetti Zalm en Doperwten

Ingrediënten 250 gram zalm 400 gram volkoren spaghetti 250 gram doperwten 1 teentje knoflook 300 ml plantaardige room 4 eieren 3 eetlepels parmezaan of edelgist 1 eetlepel roomboter versgemalen peper en zout Bereiding Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op...

Pizza Margeritha

Ingrediënten 1 bio pizzabodem 2 tomaten 10 zwarte (ontpitte) olijven 5 champignons 1 geperst teentje knoflook ½ rode paprika ½ klein pepertje 100 gram tomatenpuree takje basilicum Bereiding Verwarm de oven 10 minuten voor op 180 °C. Snijd champignons en olijven in...

Pasta Avocado Cherrytomaat

Ingrediënten 200 gram volkoren spaghetti 2 rijpe avocado’s 2 eetlepels verse basilicum 2 tenen knoflook 2 eetlepels citroensap zout en versgemalen peper 80 ml olijfolie 1 bakje cherrytomaatjes ½ potje gekookte maïs Bereiding Kook de spaghetti volgens de...

Gevulde Paprika met Couscous

Ingrediënten 2 rode paprika’s 2 gele paprika’s 250 gr couscous 2 uien 10 zwarte olijven 8 zongedroogde tomaten 100 gram feta, in blokjes gesneden 2 eetlepels pijnboompitjes 3 eetlepels olijfolie 1 groentebouillonblokje 1 eetlepel citroensap Bereiding Halveer de...

Lasagna Spinazie en Courgette

Ingrediënten 2 courgette (gele of groene) 2 uien 1 teen knoflook 8 eetlepels olijfolie 2 theelepels Italiaanse kruiden 800 gram tomatenblokjes 300 gram verse spinazie 250 gram mozzarella 200 gram Grana Padano (kaas) 250 gram lasagnebladen Bereiding Verwarm de oven...