Selecteer een pagina

Gepofte Zoete Aardappel

Ingrediënten 2 zoete aardappels 50 gram fetakaas 25 gram zwarte olijven 25 gram zongedroogde tomaten 1 hand verse peterselie ½ theelepel gedroogde oregano 1 eetlepel olijfolie zout en versgemalen peper Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Prik met een vork...

Ratatouille

Ingrediënten 1 aubergine 3 uien 2 courgettes 2 rode paprika’s 1 kg trostomaten 3 teentjes knoflook kokosolie 2 theelepels gedroogde rozemarijn mespunt cayennepeper versgemalen peper Bereiding Snijd de aubergine in blokjes en de ui en courgette in stukjes. Snijd de...

Wortel Gember Soep

Ingrediënten 1 teen knoflook 1 ui 3 cm gember 2 eeetlepels olijfolie ½ theelepel sambal oelek 750 ml water 2 bouillontabletten 300 gram wortels Bereiding Snijd de knoflook, ui en gember fijn. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de knoflook, gember en ui 5...

Zoute Popcorn

Ingrediënten Pofmaïs Himalaya zout Kokosolie Bereiding Verwarm een koekenpan tot 200 °C en voeg een beetje kokosolie toe. Gooi de pofmaïs in de pan en doe er meteen een deksel op en de laat de maïs poffen. Let op: haal het deksel niet tussentijds van de pan. Zodra er...

Rode Bieten Pannenkoeken

Ingrediënten 1 ei 150 ml plantaardige melk 1 voorgekookte rode biet (of zelf een rode biet koken) 80 gram boekweitmeel 100 gram havermout 1 theelepel wijnsteenbakpoeder Appelstroop Kokosolie Bereiding Doe het ei, de havermout, plantaardige melk, wijnsteenbakpoeder,...