Selecteer een pagina
Gember Citrus Water

Gember Citrus Water

Ingrediënten 1 liter mineraalwater 10 ijsblokjes 3 citroenen 2 sinaasappelen Verse gember (5 cm) Bosje mint Bereiding Vul een glazen kan met het mineraal water en enkele ijsblokjes. Was het bosje mint af en voeg toe aan de kan. Snijd de citroenen en sinaasappelen in...
Sinaasappel Munt Cocktail

Sinaasappel Munt Cocktail

Ingrediënten 4 sinaasappels 10 ijsblokjes Takje munt voor garnering Bereiding Pers 3 sinaasappels uit. Snijd plakjes van de 4e sinaasappel. Doe de ijsblokjes in een glas, giet er het sap van de sinaasappels bovenop. Steek wat sinaasappelschijven in het glas en...
Watermeloen Cocktail

Watermeloen Cocktail

Ingrediënten voor 2 personen ½ halve watermeloen 200 ml mineraal water Bereiding Haal de pitten uit de watermeloen. Pureer de geschilde watermeloen met het mineraal water en bewaar 2 kleine schijven voor de garnering. Je kunt het sap zoeter maken met honing of...
Frambozen Mint Cocktail

Frambozen Mint Cocktail

Ingrediënten voor 4 personen 350 gram frambozen 500 ml bruisend water 1 eetlepel citroensap Blaadjes munt Bereiding Spoel de frambozen af. Pureer met een staafmixer de frambozen met het bruisend water en het citroensap. Zet dit mengsel 1 uur in de koelkast of even in...
Libanese Tabouleh Salade

Libanese Tabouleh Salade

Ingrediënten 3 stelen bosuitjes 100 gram bulgur 1 eetlepel citroensap ½ komkommer Handvol munt 4 eetlepels olijfolie Handvol peterselie 3 tomaten 1 theelepel kaneel Versgemalen peper en zout Bereiding Week de bulgur 10 minuten in koud water. Snijd vervolgens de...