Ingrediënten 1 bleekselderij 200 gram Hüttenkäse Versgemalen peper en zout Gemengde Italiaanse kruiden Bereiding Snijd de uiteinden van de bleek-selderij. Snijd de stelen in stukken van 4-5 cm lengte. Vul deze stukken met roomkaas en strooi er wat versgemalen peper en...
Ingrediënten 250 gram zwarte bessen 1 liter mineraalwater Ijsklontjes Bereiding Pureer het grootste gedeelte van de bessen. Vul glazen met de bessenpuree en het water en roer even. Voeg vervolgens de overgebleven bessen toe. Serveer koud met enkele met ijsklontjes....
Ingrediënten 250 gram aardbeien 2 eetlepels honing 500 gram mineraalwater Bereiding Haal de groene kroontjes van de aardbeien. Pureer de helft, snijd de rest in plakjes. Vul glazen met de puree en het water en roer even. Voeg vervolgens de stukjes aardbei toe....
Ingrediënten 300 ml verse sinaasappelsap 200 ml water 1 eetlepel honing Bereiding Meng het verse sinaasappelsap met het water en de honing. Neem hoge smalle glaasjes of ijsvormpjes en vul deze met het mengsel. Steek de ijsstokjes in het midden. Zet in de diepvries...