Selecteer een pagina
Bleedselderij Snack

Bleedselderij Snack

Ingrediënten 1 bleekselderij 200 gram Hüttenkäse Versgemalen peper en zout Gemengde Italiaanse kruiden Bereiding Snijd de uiteinden van de bleek-selderij. Snijd de stelen in stukken van 4-5 cm lengte. Vul deze stukken met roomkaas en strooi er wat versgemalen peper en...
Indonesische Satésaus

Indonesische Satésaus

Ingrediënten 1 pot pindakaas (suikervrij) 1 ui Olie Zout Verse peterselie Verse koriander 2 tenen knoflook 2 theelepels gemberpoeder 2 theelepels kurkuma poeder 1 theelepel koriander poeder 2 theelepels chilipoeder 3 eetlepels honing Bereiding Snipper de ui en pers de...
Zwarte Bessen Sap

Zwarte Bessen Sap

Ingrediënten 250 gram zwarte bessen 1 liter mineraalwater Ijsklontjes Bereiding Pureer het grootste gedeelte van de bessen. Vul glazen met de bessenpuree en het water en roer even. Voeg vervolgens de overgebleven bessen toe. Serveer koud met enkele met ijsklontjes....
Aardbeien Zomerdrank

Aardbeien Zomerdrank

Ingrediënten 250 gram aardbeien 2 eetlepels honing 500 gram mineraalwater Bereiding Haal de groene kroontjes van de aardbeien. Pureer de helft, snijd de rest in plakjes. Vul glazen met de puree en het water en roer even. Voeg vervolgens de stukjes aardbei toe....
Sinasaasappel Ijsjes

Sinasaasappel Ijsjes

Ingrediënten 300 ml verse sinaasappelsap 200 ml water 1 eetlepel honing Bereiding Meng het verse sinaasappelsap met het water en de honing. Neem hoge smalle glaasjes of ijsvormpjes en vul deze met het mengsel. Steek de ijsstokjes in het midden. Zet in de diepvries...