Selecteer een pagina
Lamsgehakt met Tomatensaus en Rijst

Lamsgehakt met Tomatensaus en Rijst

Ingrediënten 500 gram lamsgehakt 1 ei 100 gram paneermeel 4 teentjes knoflook 2 theelepels van elk: basilicum, tijm, korianderpoeder, gemberpoeder en komijnpoeder 150 gram roomboter 4 vleestomaten 1 grote ui Peterselie Verse koriander Rijst Bereiding Meng het gehakt...
Rauwe Andijvie Stamppot

Rauwe Andijvie Stamppot

Ingrediënten 1 kilo kruimige aardappelen 1 struik andijvie 1 ui 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels appelazijn Versgemalen peper en zout Optioneel: 150 gram spekjes Bereiding Kook de aardappelen en pureer deze. Was en snijd in tussen de andijvie in stukjes. Laat goed...

Kipfilets in Sinaasappelsaus

Ingrediënten 1 perssinaasappel 2 enkele kipfilets 1 theelepel kerriepoeder Versgemalen peper en zout 100 ml kippenbouillon 2 eetlepels roomboter 2 bosuitjes Arrowroot voor binding 1 eetlepel verse koriander Bereiding Borstel de sinaasappel schoon onder stromend water,...
Wortelsoep met Venkel

Wortelsoep met Venkel

Ingrediënten 3 bosuitjes 1 venkelknol 500 gram winterwortel ½ theelepel komijnpoeder 150 gram aardappels 1,2 liter groentebouillon 4 eetlepels plantaardige room 4 eetlepels olijfolie Peterselie voor de garnering Versgemalen peper en zout Bereiding Snijd de bosuitjes...
Gegrilde Kip met Couscous

Gegrilde Kip met Couscous

Ingrediënten 4 kippenpootjes 2 teentjes knoflook Couscous voor 2 personen 3 theelepels kerriepoeder 2 eetlepels gemengde kruiden Versgemalen peper en zout 1 eetlepel gesmolten kokosolie Bereiding Pers de knoflook. Meng de gesmolten kokosolie met de geperste teentjes...