Selecteer een pagina

Taco’s met Tofu en Salsasaus

Ingrediënten 2 taco’s 50 ml water krul sla 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 4 cherry tomaten Zout 1 theelepel oregano 1 theelepel komijnpoeder 1 theelepel paprikapoeder 175 gram tofugehakt 3 trostomaten 2 rode uien 2 rode pepers 8 takjes koriander Bereiding Verwarm...

Mossel Pannetje

Ingrediënten 2 kilogram mosselen 2 stelen prei 100 ml plantaardige room 3 teentjes knoflook 100 gram roomboter Versgemalen peper en zout 1 ui Bereiding Spoel de mosselen en gooi de beschadigde mosselen weg. Was de prei en snijd de uiteinden er af. Snijd de stelen in...
Kikkererwten Maisburgers

Kikkererwten Maisburgers

Ingrediënten 400 gram kikkererwten 150 gram mais 1 rode ui 2 tenen knoflook 1 groene peper 10 gram platte peterselie 50 gram feta 40 gram volkoren meel ½ theelepel gemalen koriander Versgemalen peper en zout 1 ei Bereiding Doe de ui samen met de knoflook, de...

Aubergine Rolletjes met Noten

Ingrediënten 2 aubergines 100 gram walnoten 4 eetlepels granaatappel pitjes 1 cm verse gember Klein bosje peterselie Mespunt cayennepeper Versgemalen peper en zout Olijfolie 1 ui Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd van elke aubergine in de lengte in 5 tot 6...

Gegrilde Zalm met Pesto

Ingrediënten 2 zalmmoten met vel 5 zwarte olijven ontpit Versgemalen peper en zout 1 eetlepel kokosolie verse tijm Sap van halve citroen Handvol pijnboompitten Bosje basilium 1 teentje knoflook 50 gram edelgist Bereiding Laat de zalm eerst op kamertemperatuur ko-men....