Selecteer een pagina
Gevulde Portobello’s met Groenten

Gevulde Portobello’s met Groenten

Ingrediënten 4 portobello’s 1 rode punt paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 1 rode ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel peterselie 1 eetlepel kokosolie Edelgist Versgemalen peper en zout Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Spoel de paprika’s, haal de...
Paddestoelen  Goulash

Paddestoelen Goulash

Ingrediënten 250 gram paddestoelen 0,5 liter kalfsbouillon 1 rode punt paprika 1 groene paprika 2 eetlepels gehakte peterselie 1 kleine ui in ringen 1 teentje knoflook geperst ½ theelepel chilipoeder 2 theelepels rode paprikapoeder 2 eetlepel boter of kokosolie Zout...
Verse Kruiden  Soep met Eieren

Verse Kruiden Soep met Eieren

Ingrediënten 2 uien 1 stronk prei 2 el verse munt 2 el verse koriander 2 el peterselie 2 el basilicum 2 liter groentebouillon 4 el zure room 4 hard gekookte eieren Versgemalen peper en zout Bereiding Fruit de ui tot hij glazig is. Voeg de gewassen in ringen gesneden...
Spaghetti met Gegrilde Groenten en Rozemarijn

Spaghetti met Gegrilde Groenten en Rozemarijn

Ingrediënten 250 gram spaghetti naar keuze 1 kleine courgette 8 worteltjes 150 gram peultjes 1 flinke tak verse rozemarijn 1 teentje knoflook Olijfolie Versgemalen peper en zout Bereiding Snijd de courgette en de worteltjes in plakjes. Kook heel kort de peultjes samen...

Vegetarische Rijstschotel

Ingrediënten 250 gram volkoren rijst 1 rode ui 1 rode paprika 1 vleestomaat Verse koriander 2 theelepels gemberpoeder 150 gram sperziebonen 1 teentje knoflook Versgemalen peper en zout Bereiding Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Haal...