Selecteer een pagina

Quinoa Sushi

Quinoa is geen graansoort, maar een zaad met veel gezonde eigenschappen. Het is licht verteerbaar en daarmee dus een prima keuze om sushi mee te maken. Het is minder bewerkelijk in het voorbereiden voor het maken van de sushi. Je kunt de quinoa namelijk ook al van...

Glutenvrije Poffertjes

Ingrediënten 1 banaan 2 eieren (biologisch) Kaneel (1 theelepel of naar eigen voorkeur) Een beetje kokosolie (extra virgin) Verder heb je nodig: Blender of staafmixer Poffertjespan (liefst gietijzerenpan) Bereiding Pel de banaan en doe deze met de 2 eieren en kaneel...
Plaattaart

Plaattaart

Ingrediënten 1 pak deeg voor hartige taart 300 gram kaas 250 ml slagroom 2 eieren 2 courgettes 2 eetlepels olijfolie 15 gram verse tijm 16 zwarte olijven zonder pit Bereiding Oven voorverwarmen op 200 °C en deeg laten ontdooien. In kom helft van geitenkaas met...

Gehaktballetjes met Muntsaus

Ingrediënten 30 gram couscous 250 gram gehakt 1 ui 1 eetlepel peterselie Peper en zout 2 eetlepels (olijf)olie ¼ komkommer 2 eetlepels verse munt Bereiding Kook ½ dl water en giet dit in een kommetje over de couscous, dek vervolgens af met een schaaltje en laat...
Zalm Wrap

Zalm Wrap

Ingrediënten 2 biologische eieren 2 plakken gerookte zalm 1 eetlepel zure room of roomkaas ½ avocado 1 tomaat 1 hand kiemen Zout en versgemalen peper Bereiding Klop de eieren en bak er een omelet van. Leg het omelet op een bord. Smeer het omelet in met zure room of...