Selecteer een pagina

De voedingssupplementen van Vitals leveren resultaat op. Ze streven altijd naar de optimale puurheid en werkzaamheid van hun producten. Bij de keuze van de ingrediënten ligt het accent dan ook zoveel mogelijk op bewezen therapeutische werkzaamheid. Ook het bestaande assortiment wordt regelmatig onder de loep genomen en verder verbeterd, als er bijvoorbeeld een beter opneembare vorm van een bepaalde werkzame stof beschikbaar is. Zo haal je met Vitals dus een puur en werkzaam product in huis van de hoogste kwaliteit!

20% Miss Natural korting bij Vitals

Als lid van Miss Natural leden ontvang je 20% korting bij je bestelling. Vitals heeft alle voedingssupplementen op voorraad, dus als je vóór 18:00 bestelt, heb je het morgen al in huis! Of op je werk natuurlijk. Wel zo makkelijk. Bovendien worden alle bestellingen door heel Nederland al vanaf € 40,- gratis thuisbezorgd!

Gebruik voor de 20% korting bij het afrekenen kortingcode: missnatural

Ga naar de website van Vitals >>>

Vrouwenformule-ProNIEUW! Vrouwenformule PRO

Complete formule voor ongemakken rondom de menstruatie en voor de mentale en fysieke balans.

  • bevat maca (MacaHarmony®) die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van de vrouw
  • bevat monnikspeper dat kan helpen bij ongemakken rondom de menstruatie
  • met ashwagandha (KSM-66®) voor een goede mentale en fysieke balans
  • met saffraan (Affron®) dat bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand

Bekijk Vrouwenformule PRO >>>

True Food Superfood

True Superfood biedt een brede aanvulling van nutriënten uit biologische, plantaardige supervoeding. Het bevat diverse soorten groenten, fruit, paddenstoelen, kiemen, greens en enzymen. Een mooie aanvulling op het dagelijks dieet. True Superfood is de ideale basis voor een supergezonde smoothie.

Bekijk True Food Superfood >>>

Rijst Proteïne Biologisch

Rijst Proteïne van Vitals is 100% natuurlijk, plantaardig en biologisch en bereid zonder gentechniek. Het is op smaak gebracht met vanille. Het poeder kan gemakkelijk toegevoegd worden aan een smoothie van (biologisch) fruit, of aan een beker met rijstemelk of een andere plantaardige drank.

Bekijk Rijst Proteïne >>>

Elke Dag Multi’s

Net als de andere multi’s in de Elke Dag-serie onderscheidt dit product zich door de samenstelling en de gekozen verbindingen van de vitaminen en mineralen. Zo bevat deze formule vitamine D3, vitamine K2, de biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en wordt gebruikgemaakt van een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur (5-MTHF met de merknaam Quatrefolic®). De vitamine C bestaat uit de niet-zure, goed opneembare vormen van calcium- en magnesiumascorbaat. De mineralen bestaan uit uitstekend opneembare, organische verbindingen.

Bekijk Elke Dag Multi’s >>>