Selecteer een pagina

Daysy is een vruchtbaarheidsmeter die de Fertility Awareness Metod gebruikt door je menstruatiecyclus te leren en te volgen. Daysy vertelt je wanneer je in je vruchtbare dagen bent en wanneer niet. Tijdens je vruchtbare fase kun je kiezen om een ​​zwangerschap te plannen, tijdens je onvruchtbare fase kan dat niet. Het is jouw keuze! Daysy berekent je vruchtbare dagen: Je vruchtbaarheidsstatus wordt weergegeven als een rood (je bent vruchtbaar) of groen (je bent niet vruchtbaar) licht.

Persoonlijke vruchtbaarheidsmeter

Iedere ochtend voor het opstaan, na minimaal 3 uur aaneengesloten slapen, meet je eerst met de sensor (onder het kapje) van Daysy je basale lichaamstemperatuur onder de tong. Binnen 1 minuut, na de ‘piep piep’ laat de druppel op Daysy je zien welke kleur je hebt.

daysyROOD = VRUCHTBARE DAG

GROEN = ONVRUCHTBARE DAG

GEEL = DAYSY SIGNALEERT EEN VERANDERING IN JE CYCLUS / LEERFASE = VRUCHTBARE DAG

ROOD KNIPPEREND = DAG VAN OVULATIE VOORSPELLING

Je hoeft niet iedere dag op hetzelfde tijdstip te meten, uitslapen mag! Tijdens je mestruatiedagen bevestig je het violette lichtje dat brand na de meting waarna de druppel gelijk groen kleurt.

Met handige App!

Houd alles bij met de Daysy-app. Sluit jouw Daysy eenvoudig aan op de DaysyView-app om al je menstruatiegegevens in één oogopslag te bekijken. Nadat je Daysy met de app hebt verbonden, synchroniseert de vruchtbaarheidstracker je gegevens automatisch met DaysyView. DaysyView toont je individuele menstruatiecyclus, je temperatuurcurve en een prognose voor de komende dagen en weken. Via de app kun je ook je metingen delen met je partner of arts.

€20,- korting met Miss Natural

Ontvang met promotiecode: missnatural nu €20,- korting op Daysy Fertility Checker van €290,- hier te bestellen >>